Vanwege blijvende drukte hanteren wij een klantenstop. Hierdoor kunnen wij helaas geen nieuwe klanten aannemen.

Behandelingen

Gezichtsbehandelingen

Laat je huid stralen met onze heerlijke gezichtsbehandelingen. Wij werken met het Duitse KLAPP Cosmetics. Het merkt heeft een zeer vooruitstrevende visie op schoonheid. Om deze reden werd KLAPP Cosmetics meermaals met nationale en internationale prijzen bekroond.

(Medisch) Pedicure

Kunnen uw voeten wel een beetje extra aandacht gebruiken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Naast pedicure zijn wij beide gediplomeerd medisch pedicure. 
Dit houdt in dat wij ook gespecialiseerd zijn in het verzorgen van een reumatische-, diabetische- of overige risicovoet. 

<a href="https://nl.depositphotos.com/category/business-finance.html">

(Duo) Arrangementen

Geniet samen (of alleen) van een van onze uitgebreide arrangementen. 

Tip: Ook leuk om te geven voor een bijzondere gelegenheid. 

Massages

Herstel van een zware week, verminder stress of pak klachten aan met ons aanbod van intensieve en ontspannende massages. Wij bieden verschillende massagestijlen aan om in te kunnen spelen op uw specifieke wensen. 


Overige behandelingen

Bij ons ben je ook aan het juiste adres voor een fijne manicure (met of zonder de prachtige GelColor van OPI), de verzorging van je wimpers en wenkbrauwen, en nog veel meer!

Webshop

Bestel je favoriete producten nu ook via onze webshop, en laat deze thuis bezorgen of haal ze af in onze salon.

Huisregels 

Created with Sketch.

Afspraak afzeggen: Tot 24 uur voor de behandeling kan deze kosteloos worden afgezegd of verplaatst. Wanneer dit niet, of niet op tijd gebeurt brengen wij 50% van het volledige bedrag van de afgesproken behandeling in rekening.


Te laat komen: Wanneer er meer dan 15 minuten te laat gekomen wordt, kunnen wij de behandeling niet meer door laten gaan. De kosten van de afgesproken behandeling worden voor 50% in rekening gebracht.